Realizarea Denisei, 23 de ani, le-a umplut sufletele de bucurie părinților, greu încercați de problemele medicale prin care a trecut mezina încă de la naștere. Fetița lui Ion Marin a stat prin spitale cu o boală gravă la gură. Ea a venit pe lume cu o malformație congenitală cavității bucale, așa numitul “ bot de lup”.

Fostul internațional s-a zbătut din greu și a cheltuit zeci, poate sute de mii de euro, pentru ca micuța lor să treacă prin numeroase tratamente, astfel încât să poată avea o viață normală. Ion Marin a dus-o pe Denisa la clinici renumite din Londra și New York, acolo unde fata a suferit intervenții chirurgicale dureroase pentru a i se corecta defectul.

Denisa Marin FOTO: instagram

Pentru una dintre operaţiile efectuate în Anglia, Ion Marin a fost ajutat de Dan Petrescu. ”Bursucul” i-a oferit lui ”Săpăligă” apartamentul pe care îl avea la Londra pe durata spitalizării. Ion Marin a mai fost sprijinit și de fraţii Becali.

Anul trecut, Ion Marin, considerat unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria clubului Dinamo, și-a reluat activitatea de antrenor, după ce a trecut cu bine peste operația de cancer la colon.

Urmărește-ne pe Google News