Deși Ramon Calderon a susținut că noul antrenor al echipei spaniole va fi portughezul Jose Mourinho, Real Madrid a transmis oficial că Santiago Solari va fi înlocuit cu Zinedine Zidane, potrivit gsp.ro.

Iată comunicatul transmis de Real Madrid: 

Consiliul director al lui Real Madrid, reunit azi, a decis să rezilieze contractul cu Santiago Solari și să-i ofere să rămână în club.

Real Madrid îi mulțumește pentru munca sa, dedicația și loialitatea pe care le-a arătat acestui club, care e casa lui.

Consiliul director a aprobat numirea lui Zinedine Zidane ca antrenor al lui Real Madrid cu efect imediat, pentru ce rămâne din acest sezon și următoarele trei, până pe 30 iunie 2022.

Conferința de presă în care va fi prezentat va avea loc azi, la ora 21, în sala stadionului Santiago Bernabeu.

Zinedine Zidane ar fi fost de acord să vină la echipa spaniolă după ce i s-a promis un buget de 300 de milioane de euro pentru vară, scrie presa străină.

Fostul jucător de fotbal a ajuns ca antrenor la Real Madrid în luna ianuarie a anului 2016, când l-a înlocuit pe spaniolul Rafa Benitez.

Performanțele lui Zidane au fost notabile pentru echipa din Spania. Real a câștigat cu francezul pe bancă de trei ori la rând UEFA Champions League, un campionat, o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Spaniei, două Campionate Mondiale ale Cluburilor și două Supercupe ale Europei.

Foto: EPA


INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim


 

Urmărește-ne pe Google News