DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Câte e-mailuri au primit procurorii legat de cazul Bulai de la SNSPA după apelul public lansat. „Nu echivalează cu plângeri”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

PS92234   •   01.08.2024, 07:17

Pai bulai le-a fost profesor la toti maharii aia in uniforme/ costume diplomatice si i a trecut la disciplina psiho cu nota 10 , iar pe bancile nsnpa sunt alti pui , viitori sefi. Pe cine sa ancheteze ? pe profu?

tomitan   •   31.07.2024, 17:42

1.Pieleanu nu hărțuie femeile din politică ,ci doar trage țepe ,pe bani grei. Cel mai bun ex. Madam Pandele ,care era dată ca si castigatoare la primarie ( 2020) ,in toate sondajele Avangarde iar primar a iesit Nicușor Dan.Când s-a luat madama public de el si de sondajele lui, nea Pieleanu i-a spus ca-i raspunde in celebrul C-ex PSD, adica " ura & la gară!" 2.Bun daca ai prestigiu si vrei sa ti-l aperi ,iti avocatul de mână mergi cu el la parchet si depui plangere penala impotriva celor care te acuza.Mergi in civil si le ceri despagubiri echivalente ca valoare cu prestigiul pe care spui ca-l ai si ca trebuie aparat.In afara de o cerere de pensionare domn Bulai n-a facut nimic,sau poate a facut iar parchetul tace. 3. Cu chematul in " practică" ,daca se sapa mai adânc o sa se descopere altceva ,nu hartuire sexuala ,ci "munca patriotică"si evaziune fiscala,adica studenti care fac munca voluntara la Avangarde ,care-si trage bani publici de la partide.

Gabryella   •   31.07.2024, 15:55

Bănuiesc ca am rămâne șocați dacă am afla numărul real al victimelor abuzurilor de acest fel .

Teceneu   •   31.07.2024, 15:46

Aceasta doamna a fost ministra justitiei ,vine acum pe val sa acuze ca a fost si ea hartuita cand avea 34 de ani buni. Acolo sunt niste polite de platit intr un moment prielnic (an electoral) si cu mize foarte mari. Din pacate pentru ei, domnii sociologi au cantat si dansat partituri cu dedicatie.

Horea33   •   31.07.2024, 15:38

Deci, domni porcurori cer apoi se trag pe... așa! Doar din atitudinea asta a lor vă puteți da seama cât de tare apără instituțiile statului cetățeanul! Cât de dornici sunt de a veghea ca niciun moș libidinos să nu frângă demnitatea unei ființe umane! Halal!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close