31 de femei susțin că au fost abuzate, într-o formă sau alta, la Școala de Yoga Agama, Narcis Tarcău a fugit de pe insula Koh Phangan în luna iulie, când au apărut primele acuzații publice la adresa lui, și nu se mai află în Thailanda, astfel că nu a putut fi contactat, arată theguardian.com.

Eram atât de spălată pe creier încât…

Cele 14 femei care acuză agresiunile sexuale sunt din Marea Britanie, Australia, Brazilia, SUA și Canada. Trei dintre ele susțin că au fost violate de Tarcău, sub pretextul vindecării spirituale. Celelalte l-au acuzat că le-a agresat sexual în timpul unor cursuri private ținute la el în birou. Acuzațiile la adresa lui Narcis Tarcău includ penetrările cu degetul, atingerile nepermise sau întreținerea de relații sexuale fără consimțământ. Când au spus NU, au povestit femeile, Tarcău le-ar fi spus ”Eu știu ce este mai bine pentru tine”.

Femeile susțin că Tarcău le-a penetrat anal, cu deosebită violență. Una dintre victime a povestit că se afla cu ”gurul” în locuința sa când acesta, dintr-o dată, a apucat-o ți s-a suit pe ea. ”I-am spus, oprește-te, mă doare” a relatat femeia completând apoi: ”Eram atât de spălată pe creier, încât la un moment dat m-am gândit că este profesorul meu, el știe mai bine ca mine de ce am nevoie”.

Nu numai Tarcău, ci și alți doi bărbați care predau yoga în acel centru au fost acuzați de agresiune sexuală sau viol. Amândoi au plecat de pe insulă în iulie, la momentul izbucnirii scandalului, iar școala a confirmat că i-a suspendat pe toți profesorii acuzați.

La Școala de Yoga Agama funcționa un adevărat cult al prădătorilor sexuali iar victimele erau spălate pe creier. Femeile care se plângeau li se închidea gura spunându-li-se că vor purta o ”karmă negativă” pentru tot restul vieții.

Era cu adevărat un cult, el (Swami Tarcău, n.r.) a aruncat o vrajă asupra noastră iar oamenii au crezut orbește în el și în puterile sale sprituale” a mai spus o femeie.

Potrivit unei declarații a Școlii de Yoga Agama pentru The Guardian, instituția susține anchetarea evenimentelor și și-au cerut scuze pentru abuzurile suferite de femei, dar nu au confirmat și nici nu au infirmat acuzațiile, susținând însă că a fost declanșată o campanie de ură și defăimare împotriva Școlii Agama. ”Oameni cu cazier sunt implicați în defăimarea școlii” au spus aceștia.

Swami Tarcău a fost discipolul lui Gregorian Bivolaru

Înființată în 2003, Agama a devenit cea mai mare școală de tantra yoga la nivel mondial, certificată de o asociație mondială de Yoga, cu cursuri certificate și mii de cursanți. Școala are filiale în India, Columbia și Austria și în fiecare an primește zeci de mii de vizitatori, mai ales din Europa, Australia și Statele Unite. Trei sferuri dintre ei sunt femei. Primul nivel al cursurilor costă 305 lire englezești.

Narcis Tarcău este din România și a înființat Agama în insula feerică din Thailanda după ce a părăsit India, pentru că viza i-a fost revocată. Tarcău a fost discipolul lui Gregorian Bivolaru, notează sursa citată, un alt Guru de origine română care își fixase public țelul de a se culca cu 1.000 de virgine ca parte a evoluției sale spirituale. Bivolaru este urmărit din 2004, după ce a fost condamnat pentru relații sexuale cu o minoră, a fost arestat în Paris în 2016 iar apoi eliberat. El este acuzat acum de trafic de carne vie și se află pe lista persoanelor căutate de Europol.

Gregorian Bivolaru este pe lista most-wanted a Europol, pentru fapte similare

Nancy Miller, care a studiat iar apoi a predat în această școală timp de șapte ani, vorbește despre un cult subtil al determinării la Agama. Nancy, de origine canadiană, a arătat că femeile erau încurajate să cedeze în fața bărbaților, spunându-li-se că ”feminismul e o porcărie” iar Gurul știe ce e mai bine pentru ele. Victimele au mai susținut că până și doctorul școlii le prescria partidele de sex cu Tarcău, pentru a se vindeca și a-și deschide calea evoluției spirituale. Tarcău le spunea studentelor că ar trebui să aibă cel puțin cinci parteneri de sex pe săptămână. În consecință, multe dintre femei au acceptat relații sexuale cu Tarcău de bună voie, crezând că acesta le va vindeca de ”blocajele sexuale”.

Agresiunile sexuale au fost confirmate de fosta directoare a centrului

Până și Flavia Tibucheski, din Brazilia, care a fost director general la Școala de Yoga Agama, în anii 2015-2016, a spus că a fost printre cele care au făcut sex cu narcis Tarcău, crezând că vor avea parte de o experiență spirituală de vindecare. Ea s-a oprit când a realizat că el nu era interesat decât de plăcerea lui sexuală. Atunci, el i-a mspus că nu știe ce este mai bine pentru corpul ei. ”Consider că am fost agresată sexual, dar știu că o grămadă de femei au suferit mai mult ca mine” a spus Flavia.

Chiar nu voiam să fac sex cu Tarcău, era un bărbat gras, mare, îmi inspira repulsie și nu eram deloc atrasă de el, dar profesoarele cu vechime mă tot îndemnau, spunându-mi că va fi o experiență vindecătoare pentru mine” a spus o altă femei, care a devenit partenera sexuală a lui Tarcău pentru mulți ani.

Sursa foto: The Guardian


EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Urmărește-ne pe Google News