În cadrul unei întâlniri în  Portsmouth,  New Hampshire, Trump a spus că el și Hillary sunt ca atleții și ar trebui să fie supuși unui test anti-doping înainte de ultima dezbatere prezidențială, ce va avea loc pe 19 octombrie.

„Noi suntem ca atleții. Așa că atleții sunt puși să facă teste pentru droguri. Cred că și noi ar trebui să facem un astfel de test înainte de dezbatere”, a spus acesta.

Trump a declarat, de asemenea, că el este de acord să facă un astfel de test.  În plus, duminică, acesta a declarat din nou că performanța ei de la ultima dezbatere a fost instabilă, sugerând că aceasta s-ar putea afla sub influența anumitor substanțe.

Citește și: Donald Trump a strânit un nou scandal. Acesta a fost protagonistul unui film porno

Donald Trump acuză că alegerile ar fi trucate

”Nu știu ce se întâmplă cu ea. La începutul ultimei dezbateri era nerăbdătoare să înceapă.(…). La final abia putea să se întoarcă la mașină”, a adăugat candidatul republican, care a semnalat, în mai multe rânduri, că fosta prima doamnă ar avea probleme de sănătate.

Aflat în dificultate în interiorul propriului partid, după declarații obscene despre femei, Donald Trump este vizat, de asemenea, de un potop de acuzații de hărțuire sexuală, pe care le-a respins în forță, spuând că sunt simple invenții. Cu toate acestea, Trump pierde în sondaje și odată cu apropierea alegerilor prezidențiale  de la 8 noiembrie, candidatul republican la fotoliul de la Casa Albă pune la indoiala validitatea procesului electoral în curs.
„Alegerile sunt trucate de presa coruptă, care scoate în față acuzații complet false și minciuni sfruntate ca să fie ea aleasă. Nu vom permite să se întâmple acest lucru”, a avertizat magnatul.

 

Urmărește-ne pe Google News