Doua dormitoare, un living urias, doua bai. Fiecare camera e dotata cu cate un televizor cu plasma. Pe masa, cea mai fina sampanie frantuzeasca, de 7.500 lei sticla, si apa plata ‘Bling, licoarea preferata de vedetele de la Hollywood, al carei pret e de 350 lei. Asa e tratat clientul cazat in apartamentul prezidential din cel mai luxos hotel din Romania, recent ‘rasarit in buricul Capitalei.

Proprietarii hotelului Carol au pastrat specificul constructiei ridicate in secolul XIX si au decorat-o in stil neoclasic brancovenesc. Toata investitia a depasit sase milioane de euro. Bijuteria locatiei e, de departe, apartamentul prezidential, care se poate inchiria cu 1.500 euro/noapte!

‘Este cea mai sofisticata camera de hotel pe care o poate avea cineva in Romania. De cand am deschis, hotelul a fost tot timpul inchiriat „la pachet”, pretul fiind de 18.000 de euro/noapte, ne-a declarat Claudia Ciubotariu, directoarea hotelului. Stabilimentul are doar 19 camere si apartamente, fiecare cu un decor diferit, rupt parca din alta epoca.

Bogatasii care trec pragul acestei locatii au parte de discretie totala. ‘Cand se fac rezervarile, avem grija sa nu fie cazate in acelasi timp doua persoane care s-ar putea incomoda una pe alta. Daca ar veni la noi presedintele Traian Basescu si, ceva mai tarziu, ar suna si premierul Tariceanu, care ar vrea sa se cazeze in acelasi timp, i-am spune: „Ne pare rau, dar nu mai sunt locuri”, zice Petre Andrei, patronul hotelului de cinci stele.

Burj Al Arab din Dubai, cel mai luxos din lume

Burj Al Arab din Dubai este un hotel de vis, de sapte stele, ce atinge inaltimea de 321 m, construit pe o insula artificiala, fiind mai inalt decat Turnul Eiffel. Clipele petrecute  in interiorul acestui hotel iti vor ramane intiparite pentru totdeauna in minte pentru ca atinge cele mai inalte standarde ale luxului si bunului gust. Apartamentele au cate doua etaje, tot ce pare aur este aur, iar serviciile oferite te transpun intr-o lume de basm.

Ca sa ancorezi o noapte la acest ‘vas gigantic trebuie sa scoti din buzunar de la 450 de euro pana la 14.000 de euro, in functie de suprafata apartamentului.

Atlantis din Bahamas

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri e Atlantis de pe Insula Paradisului, din Bahamas. Pretul unui penthouse se poate ridica si la o suma de 25.000 de dolari. ‘The Atlantis Bridge Suite are 10 camere, doua bai, o bucatarie, iar clientul ‘primeste un servitor propriu si un bucatar, care ii indeplinesc toate dorintele.

 

 

Urmărește-ne pe Google News