“S-au mobilizat internauțiii PSD. Când ai un număr mare de raportări, se ajunge la închiderea contului. La fel, dacă cineva îți sparge contul. Oricum, s-au mobilizat pesediștii să îmi închidă contul”, ne-a declarat liderul PNL.

El a precizat că acum contul său este închis, dar că a început  demersurile pentru a-l redeschide, pentru că este un mod de comunicare pentru el, ca politician.


Simona Halep și-a răsplătit familia cu vârf și îndesat! A umplut două străzi cu vile!  


De la ce i s-a tras lui Orban; Care a fost ultima postare a liderului PNL

Ultima postare a lui Ludovic Orban a fost vineri. El anunţa că partidul lucrează la un proiect de modificare a legii societăţilor comerciale pentru a asigura transparenţa acţionariatului firmelor care au contracte pe bani publici.

“Vă anunţ că lucrăm la un proiect de modificare a legii societăţilor comerciale pentru a asigura transparenţa acţionariatului firmelor care au contracte pe bani publici. Cum ar putea fi identificat un eventual conflict de interese în cazul unei societăţi cu acţiuni la purtător?”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Tot vineri, el a scris că atât fostul premier Sorin Grindeanu, cât și actualul prim-ministru Mihai Tudose au vrut să-l demită pe șeful ANAF și se întreabă cine i-a oprit pe să facă acest lucru. “A fost tare Dragnea cu declarația că nu a știut nimic de controlul ANAF la Rise Project. Atât fostul premier Grindeanu, cât și noul premier Tudose au vrut să îl demită pe șeful ANAF. Și nu au reușit. Oare cine i-a oprit? Să fie oare cel la care mă gândesc eu? Și care a fost misiunea pentru care a fost păstrat în funcție?”, a scris Orban, vineri, pe Facebook.

“E clar că îi deranjează postările mele. Acest cont crescuse mult, în ultima perioadă, am ajuns la 12.000 de urmăritori și funcționa ca mod de comunicare pe online. I-a deranjat foarte mult pe cei de la PSD ce am scris”, spune Orban.

A născut 5 copii, dar arată impecabil! Cum se menține în formă Anca Serea: „După o masă, mănânc…”

Urmărește-ne pe Google News