Căutări pe Google: utile sau filosofice

Dacă vă simțiți… filosofi, îl întrebați pe Google „What is the answer to life, the universe and everything” (Care este rostul vieții, universului, a tot ce ne înconjoară?). Răspunsul va fi: 42. Căutăți asta și vedeți și de ce este 42 răspunsul pentru univers, viață și chiar to

Chiar și cei stresați pot găsi ajutor pe internet: Breathing Exercise (exercițiu de respirație). Căutați „exerciții de respirație” pe google, iar rezultatul va fi o aplicație pentru exerciții de respirație adâncă, te vor ajuta la eliberarea stresului și oxigenarea creierului.

În cazul în care nu aveți nici o idee despre căutări, puteți tasta în Google „Im Feeling Curious” sau „Fun facts”. Google o să vă ofere la fiecare căutare un fapt interesant.

Îl puteți întreba pe Google și care este cel mai singuratic număr și răspunsul, dacă nu era evident, este 1.

Jocuri cu ajutorul Google

Dacă nu aveți ce face la serviciu sau aveți timp liber, dați o căutare pe Google cu  „Pacman” și puteți juca jocul cu care unii dintre noi ne pierdeam, în copilărie, orele prin sălile de jocuri.

De asemenea, dacă schimbați pe Google Search Image și căutați „Atari breakout” puteți juca respectivul joc. Aceeași regulă se aplică și pentru „Solitaire”, „X și O” sau jocul care ne mânca ficații pe telefoanele cu ecrane monocrome, „Snake”.

Pentru cei care vor jocuri mai interesante există „Zerg Rush”, ca să îl jucați dați această căutare în bara de search.

Google s-a gândit și la cartoforii din voi, așa că aveți și două jocuri specifice. În bara de cautare scrieți „Flip a coin” (trad. Aruncă moneda) și veți descoperi o pagină unde puteți paria pe cap sau pajură. De asemenea, pentru cei cu barbutul în sânge, există și căutarea „Roll a dice” (aruncă zarul) și motorul de căutare dă cu zarul.

Căutări amuzante

Dacă dați o căutare cu expresia „Barrel Roll” (răsucire), ecranul calculatorului sau telefonului se va învârti.

Dacă vreți, Google se poate folosi în limba piraților, în klingoniană sau a bucătarului suedez (un personaj din show-ul Muppets). Mergeți în setările Contului Google (vă logați, dacă nu sunteți conectați la Chrome), accesați meniul „Limbă și Instrumente de introducere text” și de acolo alegeți limba „Pirate” pentru pirați, „klingon” pentru klingoniană sau „Bork, bork, bork!” pentru limba bucătarului suedez

Google Gravity – Scrieți „google gravity” în bara de căutare și apăsați pe butonul „Mă simt norocos” / „Im feeling lucky”. Gravitația va acționa asupra paginii Google.

Pentru sunetele diferitelor animale – căutați pe Google „sunete de animale” (sau în engleză „animal sounds”). Deasupra rezultatelor căutării vor fi carduri cu animale, pe care dați click și auziți sunetele pe care acestea le fac.

Vreți să strâmbați pagina de Google? Nimic mai simplu. Scrieți „askew” în căutare și se strâmbă pagina cu rezultatele căutărilor.

Dacă vreți să știți dacă a căzut Google faceți o căutare: its Google down. Răspuns: No

Pentru fanii Seinfield. Festivus e o sărbătoare alternativă a consumerismului de Crăciun. În Festivus, bradul este înlocuit cu stâlp de metal. Căutare: festivus. Rezultat: Pagina de căutare va fi „împodobită” în partea stângă cu stâlpul Festivus.


Citește și:

VIDEO / Prima zi de școală. La 10 kilometri de centrul Capitalei, o fată studioasă învață la lanternă!

 
 

Urmărește-ne pe Google News