Potrivit polițiștilor, convoiul era format din 15 până la 20 de vehicule de lux. În jurul orei 13.45, duminică după-amiază (29 septembrie), pe A66, a avut loc un incident.

Două dintre vehicule, care circulau unul lângă altul, au îngreunat traficul celorlalte mașini deoarece circulau cu 20 km/h.

În plus, șoferii ar fi blocat intersecțiile până la trecerea convoiului de nuntă. În acest timp, ceilalți participanți la trafic nu au avut acces la autostradă.

„Cele două mașini au accelerat apoi pe banda de urgență și s-au alăturat convoiului”, a raportat poliția. Totodată, membrii convoiului s-au filmat reciproc în trafic.

Mai multe unități de poliție au reușit să oprească 18 vehicule într-o parcare și să verifice pasagerii. Un martor prezent la fața locului a reușit să îi identifice pe cei doi bărbați care au blocat autostrada. Aceștia riscă acum acțiuni în justiție.

„După colectarea tuturor datelor și transmiterea avertismentelor corespunzătoare, invitații la nuntă au fost lăsați să plece”, a declarat poliția.

FOTO: fr.de

Urmărește-ne pe Google News