O mamă singură din Iași a strâns, de la începutul pelerinajului de Sfânta Parascheva, mii de recipiente reciclabile, pe care le-a dus la centrele de colectare și astfel a reușit să strângă o sumă importantă de bani pentru ea și fiul ei. Femeia vrea ca băiatul de 12 ani să termine școala și recunoaște că ea are doar 4 clase și din acest motiv își găsește greu un loc de muncă.

La Salonul Auto de la Paris, marii producători auto au dezvăluit concepte inovatoare. Peugeot a prezentat volanul Hypersquare, iar BYD a adus SUV-ul Yangwang U8, capabil să circule prin apă.
Târgul de automobile s-a deschis luni și va fi închis duminică. Peugeot a anunțat că volanul dreptunghiular, asemănător unui controler de jocuri video, va intra în producție din 2026. Compania speră că designul inovator va atrage tinerii.

Românca Andreea Diaconu a participat la Victorias Secret Fashion Show 2024, desfășurat marți seară, pe 15 octombrie. La acest eveniment spectaculos au defilat în lenjerie intimă modele de renume mondial, precum Kate Moss, Adriana Lima, Gigi și Bella Hadid, precum și Carla Bruni, soția fostului președinte Nicolas Sarkozy. Spectacolul a marcat o revenire foarte așteptată a acestui renumit eveniment de modă, care fusese întrerupt din 2018.

Vanessa, soția lui Denis Drăguș, a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, după ce România a învins în Lituania cu 2-1. Fotbalistul a fost cel care a înscris golul decisiv pe care, după spusele soției lui, i l-a dedicat fetiței lor mai mici, Derya. Vanessa Drăguș a postat un clip video cu momentul când Denis Drăguș înscrie golul. „Te iubim enorm! Ești eroul nostru! Te iubim enorm, sufletul meu bun! Pentru Derya”, a scris aceasta.

Loteria Națională din Marea Britanie a confirmat că un bilet câștigător la Millionaire Maker din Regatul Unit a fost achiziționat în Țara Galilor pe 16 aprilie, dar norocosul câștigător nu a apărut să-și ridice premiul înainte de termenul limită de 180 de zile. Banii se vor adăuga acum la cele 30 de milioane de lire sterline strânse în fiecare săptămână pentru proiectele finanțate de Loteria Națională.

Urmărește-ne pe Google News