Scandalul planșeului Unirii pare că se apropie de final. Asta după ce primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat că vrea totuși să lucreze împreună cu primarul general, Nicușor Dan pentru reabilitarea plăcii de beton vechi de 100 de ani de pe râul Dâmbovița. El a mai precizat, însă, și că totul trebuie făcut în condiții legale. Mesajul edilului sectorului 4 vine la două zile după scandalul din Piața Unirii.

Contabila șefă a Federației Române de Canotaj va fi premiată cu 162.400 de euro, însă doar pe hârtie. Ulterior ea va da bani și altor colegi. Cel puțin aceasta este soluția găsită de președintele Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, pentru a rezolva scandalul premierilor olimpicilor. Acesta a izbucnit după ce în presă au ajuns informații potrivit cărora angajați ai Federației Române de Canotaj urmau să primească premieri mai mari decât sportivii care au obținut medalii la Olimpiada de la Paris.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Iași și jandarmi de la Brigada Specială din Bacău au descins la Spitalul Municipal din Huși. Anchetatorii au desigilat cabinetul fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, și au căutat dovezi pentru a proba acuzația de luare de mită pentru care este anchetat medicul. Perchezițiile au loc după ce Parlamentul i-a ridicat imunitatea deputatului PNL.

Gina Pistol a participat la premiera filmului „Retreat Vama Veche”. Rolul principal din îl are Laura Cosoi, alături de Adela Popescu și Ada Condeescu. Prezentatoarea Gina Pistol a văzut-o astfel pe Laura Cosoi, care i-a fost timp de cinci ani iubită lui Smiley, actualul ei soț. Însă asta nu a împiedicat-o pe Gina Pistol să-și facă o poză cu afișul filmului, împreună cu Laura Cosoi.

Principesa Elena, sora Custodelui Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina, sora principelui Nicolae, a adus pe lume un băiețel. Băiețelul va purta numele de Augustus Mihai, al doilea nume fiind ales în onoarea străbunicului său, regele Mihai I.

Urmărește-ne pe Google News