Deputatul AUR Mircia Chelaru, fost șef al Statului-Major al Apărării, a pierdut definitiv procesul în care cerea revizuirea deciziei de condamnare la 3 ani de închisoare cu suspendare, la care a fost condamnat în 2016 în scandalul „Case pentru generali”.  Membru al formațiunii politice care promite „case la doar 35.000 de euro”, gen. (r) Mircia Chelaru a scăpat atunci de pușcărie, dar i s-a instituit măsura confiscării speciale cu privire la suma de 170.000 de euro, după ce a obținut o locuință de serviciu în mod fraudulos, apoi a vândut-o la un preț de 13 ori mai mare.

Un proiect legislativ aflat în dezbatere în Camera Deputaților propune ca persoanele trecute de o anumită vârstă să fie supuse unor controale periodice pentru a mai urca la volan.Vizați sunt șoferii cu vârsta de peste 70 de ani. Se discută dacă aceștia mai au sau nu abilitățile necesare să circule cu mașina pe drumurile publice. Noul regulament aflat în dezbatere propune scăderea valabilității carnetelor de conducere și evaluări medicale mai dese.

Un concert al trupei Jonas Brothers, în Praga, a fost întrerupt marți seara. Nick Jonas a fugit de pe scenă și a fost filmat, în timp ce făcea semnul „time out”, după ce a observat un laser îndreptat spre el. Cântărețul a părut foarte panicat, după ce a observat un laser îndreptat către el. Fanii care erau prezenți la spectacolul din Republica Cehă au afirmat că spectacolul a fost oprit timp de câteva minute după incidentul cu laserul.

O nouă taxă pe zborurile frecvente în Europa ar putea încetini încălzirea globală și genera venituri semnificative, potrivit unui raport recent, citat de The Guardian. Analiza efectuată de New Economics Foundation (NEF) și organizațiile partenere arată că poluarea cu carbon produsă de avioane ar putea scădea cu 21% dacă oamenii ar plăti mai mult pentru fiecare zbor suplimentar peste prima călătorie dus-întors. Pentru primul zbor dus-întors într-o perioadă de 12 luni, europenii nu ar avea de achitat nimic. Pentru a doua călătorie cu avionul europenii ar achita o taxă de 100 de euro.  Următoarele zboruri vor fi taxate progresiv, taxa fiind cu 100 de euro mai mare pentru fiecare călătorie suplimentară.

Noul Ferrari F80 este cel mai rapid bolid din lume și costă 3,5 milioane de euro. 1200 CP, motor hibrid și dotat cu tehnologia Formula 1. Ferrari își prezintă noua super mașină sport. Niciuna construită la Maranello până în prezent nu este mai scumpă și mai rapidă decât noul F80. Modelul a fost scos în ediție limitată la 799 de exemplare. Pe listă cu doritori s-au înscris milionari și celebrități din toată lumea.

Urmărește-ne pe Google News