Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara construiește un centru de dezvoltare a competențelor în comuna Ghiroda, printr-o finanțare PNRR de aproape 25 milioane de euro. Proiectul include săli de curs, centre de conferințe și cazare pentru studenți.

Băile Govora, o stațiune balneoclimaterică renumită din județul Vâlcea, este cunoscută pentru apele sale minerale terapeutice și aerul curat. Stațiunea atrage vizitatori pentru relaxare, tratament și turism datorită resurselor naturale, arhitecturii și serviciilor balneare moderne.

Sfântul Dumitru este sărbătorit anual pe 26 octombrie și este un eveniment major în calendarul creștin ortodox de toamnă. Ziua este însoțită de tradiții și superstiții care simbolizează norocul și sănătatea.

Netflix a lansat thrillerul „Woman of the Hour”, regizat de Anna Kendrick, care a devenit rapid popular la nivel global. Filmul a ajuns pe locul 2 mondial și locul 6 în România, acumulând 10 milioane de vizionări în prima săptămână.

LinkedIn, parte a Microsoft, a fost amendată cu 310 milioane de euro de către Comisarul pentru Protecția Datelor din Irlanda pentru publicitate direcționată neconformă. Autoritățile irlandeze consideră că prelucrarea datelor personale fără temei juridic este o încălcare gravă a drepturilor la confidențialitate.

Urmărește-ne pe Google News