Caz bizar în Spania, unde averea de zeci de milioane de euro a unui român care a decedat în 1995 a dispărut înainte să ajungă la moștenitoarea lui. Bărbatul i-a lăsat soției sale o moștenire estimată între 40 și 100 de milioane de euro. Văduva românului a acceptat această moștenire în septembrie 1996. Însă la 28 de ani distanță, moștenitoarea nu a primit niciun ban. Soția românului a formulat o plângere împotriva directorului unei bănci din Madrid, iar cazul încă se judecă.

Pompierii din Brașov continuă stingerea incendiului din Munţii Făgăraş care a început în weekend. 60 de persoane, incluzând pompieri și lucrători ai Ocolului Silvic, au fost mobilizate pentru a stinge focul care până acum a afectat 10 hectare de vegetație. La fața locului este prezent și un elicopter Black Hawk, care ajută la împrăștierea apei pe suprafața afectată. Focul a pornit sâmbătă dimineață, iar drumul este greu accesibil pompierilor, aceștia fiind preluați de mașini 4×4 până la locul focarelor de incendiu. Cauzele incendiului nu sunt momentan cunoscute.

Mai este puțin până la Black Friday, un moment de care mulți români încearcă să profite pentru a face cumpărături la prețuri reduse. Autoritățile au însă câteva sfaturi. Președintele ANPC, Sebastian Hotca, recomandă verificarea prețurilor prin consultarea site-urilor care afișează prețuri comparative pentru același produs. O altă recomandare este citirea cu atenție a caracteristicilor produsului pentru a se verifica dacă acesta corespunde cu adevărat dorințelor și nevoilor consumatorilor. Nu în ultimul rând, verificați dacă prețul fiecărui produs din coșul de cumpărături este același cu prețul redus indicat atunci când ați ales produsul.

Creștere a numărului de intoxicații cu ciuperci din piețe la Iași după ce s-a constatat că în piețe a apărut un număr tot mai mare de comercianți care vând fără autorizație. Comercianții vând zilnic între 50 și 100 kg la fiecare stand, însă în ultimele două săptămâni, trei persoane au ajuns la spital. În replică, autoritățile spun că nu au ce face, întrucât nu au instrumentele necesare.

Mario Fresh pare că a lăsat în urmă definitiv povestea de dragoste cu Alexia Eram și, de când este singur, se bucură din plin de viața de burlac. Paparazzii l-au surprins pe artist în acțiune într-un club din Capitală, unde și-a făcut remarcată prezența încercând să cucerească domnișoarele din club. În cele din urmă, Mario Fresh a fost văzut plecând împreună cu Nadd Hu, o influenceriță și fostă prezentatoare TV.

Urmărește-ne pe Google News