Iată ce veți putea afla în sumarul zilei – 1 octombrie 2024:

Alina Bica a scăpat de executarea pedepsei de 4 ani de închisoare pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. Asta după ce instanța a considerat că fugara și-a executat deja pedeapsa în Italia. Bica vrea acum despăgubiri de peste un milion de euro de la statul român pentru alte două dosare în care a fost deja achitată. Unul privea o presupusă mită, iar cel de-al doilea, acuzații de abuz în serviciu.

Ciclonul Ashley nu doar că nu a existat în România, dar nici măcar nu s-a format. Acesta este avertismentul specialiștilor în fenomene climatice. De fapt, termenul nici măcar nu a fost transmis vreodată oficial de ANM. Însă asta nu a împiedicat autoritățile să-l folosească până în punctul în care în magazine să se formeze cozi desprinse ca din pandemia de coronavirus.

Bucureștiul a găzduit unul dintre cele mai importante evenimente dedicate iubitorilor de tatuaje. Peste 150 de artiști recunoscuți la nivel național și internațional le-au arătat vizitatorilor ustensilele lor, modul în care lucrează, dar și modele complexe de tatuaje. Printre ei s-au numărat și mai mulți tatuatori cunoscuți din Statele Unite, Spania, Franța, Germania sau România.

Regina Elisabeta a II-a ar fi murit din cauza unei forme de cancer osos agresivă. Dezvăluirea îi aparține fostului premier Boris Johnson, care a inclus-o în memoriile sale. El contrazice astfel versiunea oficială, potrivit căreia fostul suveran britanic ar fi murit din cauza bătrâneții.

Mara Moianu, fiica de doar 19 ani a Ralucăi Moianu, s-a căsătorit cu un avocat cu care va avea si un copil. Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă”, s-a declarat mândră de fiica ei, iar când a fost întrebată dacă nu cumva fiica ei s-a grăbit, ea a afirmat că „totul se întâmplă când vrea Dumnezeu”.

Părerea dvs. este foarte importantă pentru noi. Așa că lăsați-ne un comentariu în care să ne spuneți ce părere aveți de noua noastră „colegă”.

*Tea este un prezentator virtual generat cu ajutorul AI

Urmărește-ne pe Google News