Caz discutabil generat de ANAF, după ce instituția i-a spus unui tânăr de la o casa de copii că este dator cu 1,54 milioane de lei. Mai mult, ANAF a început să îi și oprească din bani, deși tânărul câștigă doar 3000 de lei pe lună. Bărbatul susține, însă, că este vicima unei înșelătorii. În condițiile actuale, i-ar trebui 128 de ani ca să achite datoria.

Moaștele Sfântului Mucenic Pantelimon au ajuns la Iași și au fost așezate alături de moaștele Sfintei Parascheva. Conform Bisericii Ortodoxe, Sfântul Pantelimon a trăit doar 30 de ani, între 275 și 305 după Hristos, iar acesta s-a stins din viață după ce nu a vrut să renunțe la credința sa creștină. Sfântul este recunoscut ca fiind tămăduitor, în cărțile sfinte fiind consemnate mai multe vindecări pe care acesta le-ar fi făcut.

Ion Țiriac, în vârstă de 85 de ani, a fost internat într-un spital din Viena. Informația a fost transmisă de un apropiat al miliardarului, care a mai precizat că Țiriac a fost spitalizat pentru o procedură de rutină. Pentru a fi spitalizat, el și-a anulat prezența la un eveniment la care trebuia să participe miercuri. Ion Țiriac a fost internat ultima oară în 2020, pentru 8 zile, într-o clinică din Germania, după ce s-a infectat cu Covid.

Inundații record și valuri uriase, cu asta se confruntă statul american Florida, care tocmai a fost lovit de uraganul Milton. Pe lângă ploi foarte abundente, Milton aduce și un fenomen meteorologic foarte rar și rafale de vânt de 177 de kilometri pe oră. care a dus la formarea de valuri ce au ajuns până la 8 metri înălțime. Zeci de mii de oameni și-au părăsit locuințele din calea Uraganului Milton.

Oscar Downstrean, traderul elvețian Vitol, grupul Euronova, societatea azeră de petrol și gaze SOCAR și firma malteză Alkagesta. Toate ceste companii beneficiază de pe urma războiului din Ucraina. Ele transportă mari cantități de combustibil utilizând infrastructura portuară și rutieră a țării noastre. România era în luna iunie al doilea exportator de motorină în Ucraina, cu o cotă de 29,3% din total.

Urmărește-ne pe Google News