Zeci de mii de români au stat la coadă pentru a ajunge la moaștele Sfintei Parascheva. Coada s-a întins pe câțiva kilometri, iar mulți au așteptat și câteva zeci de ore, inclusiv pe timpul nopții. Până duminică seară, aproximativ 160.000 de pelerini se închinaseră la moaştele de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi. La pelerinaj s-au dus și mai mulți candidați la prezidențiale, precum Mircea Geoană, Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă.

Miliardarul Beny Steinmetz, condamnat în dosarul „Ferma Băneasa”, a fost reținut pe aeroportul din Atena. La momentul în care politia l-a ridicat, omul de afaceri tocmai venise cu un avion privat din Israel. El va fi prezentat acum în fața procurorului de pe lângă Curtea de Apel din Atena.

MrBeast, celebrul YouTuber mondial, a vizitat Salina Turda. El a făcut un videoclip care în doar 24 de ore a devenit viral si a obtinut 40 milioane de vizualizări. MrBeast a descris Salina Turda drept „cel mai tare oraș subteran pe care l-a văzut vreodată”. Salina Turda este una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din România, potrivit estimărilor, în fiecare an atrăgând aproximativ 700.000 de turiști.

Actrița și fotomodelul Mădălina Ghenea a apelat la ajutorul justiției după ce a fost amenințată pe internet. Potrivit vedetei, o persoană trimite mesaje, inclusiv membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor ei. Ea s-a plâns că situația îi provoacă o stare gravă de anxietate și teamă. Autoritățile din Milano au demarat o anchetă.

Manevră istorică reușită de compania spațială SpaceX, deținută de Elon Musk. Aceasta a reușit să readucă la sol megaracheta sa, care va fi folosită pentru naveta Starship. Este pentru prima dată când o astfel de performanță este reușită, mai ales că ea a venit chiar din prima încercare. Naveta Starship și racheta care o va propulsa fac parte din proiectul mai amplu al lui Elon Musk de a duce primii oameni pe Marte.

Urmărește-ne pe Google News