Aşadar, cei pentru care gătitul este deopotrivă artă, spectacol şi mod ideal de a-şi petrece timpul liber se vor lupta nu doar pentru mult-râvnitul titlu sau pentru aprecierea juriului, ci şi pentru acest mare premiu.
Fie că au fost câştigători şi au savurat din plin gustul succesului, fie că au fost doar finalişti, unii dintre participanţii ediţiilor din străinătate ale competiţiei MasterChef au reuşit să îşi deschidă propriile restaurante, să îşi schimbe cariera, să lanseze cărţi de bucate sau chiar să devină prezentatori TV.
Toţi românii pasionaţi de cooking şi dornici să dea gata cu îndeletnicirile lor culinare un juriu de temut în cadrul unui format de succes care a cucerit până acum publicul din 16 ţări se pot înscrie în continuare în competiţie. Tot ce trebuie să facă este să intre pe https://concurs.protv.ro/masterchef/, să completeze un formular în care să îşi lase datele personale, să răspundă la câteva întrebări legate de pasiunea lor pentru gătit şi să încarce o fotografie sau un filmuleţ pe care îl consideră reprezentativ.
Cel care visează să fie primul MasterChef al României trebuie să aibă peste 18 ani, să nu deţină diplomă de bucătar sau cofetar şi nici să nu fi profesat vreodată în acest domeniu. Trebuie însă să iubească gătitul mai presus de orice şi să demonstreze că poate face un adevărat spectacol atunci când se află la cratiţă.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro