2. Combate coşurile
Datorită efectului astringent, pasta de dinţi usucp insteticele coşuri. Aplică o cantitate mică de pastă de dinţi direct pe coş şi lasă să acţioneze maximum o oră, după care spală-te cu apă rece.
3. Calmează înţepăturile de insecte
Înţepăturile provocate de orice insectă pot fi tratate cu puţină pastă de dinţi mentolată. Aplică o cantitate mică de pastă de dinţi mentolată direct pe pielea inflamată şi lasă să acţioneze. Senzaţiile de mâncărime şi usturime sunt ameliorate în scurt timp de la aplicare.
4. Albeşte unghiile
Dacă unghiile tale sunt îngălbenite, ai posibilitatea să le faci să arate impecabil cu puţină pastă de dinţi. Pune o cantitate mică de pastă, pe o periuţă de unghii sau pe o periuţă de dinţi pe care nu o mai foloseşti şi freacă timp de câteva minute unghiile. E
5. Aranjează firele de păr rebele
Pasta de dinţi conţine aproximativ aceleaşi ingrediente ca multe geluri pentru aranjarea părului. Dacă ai rămas fără gel sau fixativ de păr şi vrei să linişteşti firele de păr rebele, poţi apela fără probleme la ajutorul pastei de dinţi. Trebuie să foloseşti un gel transparent, pe care să-l amesteci cu puţină apă.
6. Elimină mirosul urât al mâinilor, după ce ai gătit
Persoanele care gătesc cu siguranţă cunosc senzaţia neplăcută cauzată de mirosul urât al mâinilor, după ce au tocat ceapă sau usturoi. De cele mai multe ori, apa cu săpunul nu înlătură mirosul neplăcut, persistent. O variantă eficientă e spălarea mâinilor cu un amestec format din puţinp pastă de dinţi mentolată şi apă caldă.
7. Curăţarea biberoanelor
Pentru o curăţare eficientă a biberoanelor foloseşte în loc de detergentul de vase, pasta de dinţi mentolată, după care introdu biberonul curat în aparatul de sterilizat. Asigură-te că ai clătit biberonul cu căt mai multă apă.
8. Îndepărtează zgârieturile de pe CD-uri şi DVD-uri
Dacă un CD a devenit nefuncţionabil, poţi utiliza cu succes o pasta de dinţi. Atenţie însă, pasta de dinţi folosită nu trebuie să fie abrazivă, pentru a nu zgâria CD-ul şi mai rău. Potrivit acasa.ro.