Producătorii nu duc lipsă de imaginaţie când e vorba să-şi vândă marfa

După ce a lansat puiul cu patru picioare – zis şi “familist” -, Agricola Bacău a scos acum pe piaţă şi “Puiul antistres”. Pasărea este deja curăţată şi tăiată, astfel încât consumatorul nu trebuie decât să pună condimentele. În plus, tăviţa în care este ambalat puiul poate fi băgată la cuptor şi apoi aruncată, aşa că nu mai e nevoie nici să spălaţi vase.

Pe de altă parte, un producător de vinuri din judeţul Constanţa a anunţat că va lansa pe piaţă celebrul şpriţ (vin diluat cu apă minerală) îmbuteliat la sticlă sau pet-uri. Va fi un nou sortiment de băutură slab alcoolizată pe care românii l-ar putea consuma precum berea. Producătorii spun că s-au făcut studii de marketing care au arătat că mulţi români ar cumpăra acest produs.

Urmărește-ne pe Google News