Pornostarul Erin Daye a reusit sa iasa invingatoare din ‘lupta cu cei 1001 barbati. Timp de 15 ore, starleta, incurajata de prieteni si chiar de sot, a facut sex in clubul Princeton din orasul american Columbus.  Libertatea a aflat in exclusivitate detalii despre maratonul sexual al lui Erin Daye.

Dupa cele 15 ore de sex, cu doar cate zece minute de pauza la fiecare ora, Erin Daye a mers sa doarma, dupa cum ne-a declarat patroana clubului unde s-a desfasurat marele eveniment. Desi au fost inscrisi 1001 barbati, alte cateva zeci de amatori au sperat ca pot participa, in cazul in care vreunul se ‘accidenteaza ‘ sau analizele sangelui nu ies bine. Pentru a se putea apropia de Erin, barbatii au avut nevoie de doua acte de identitate (de exemplu, permis de conducere si pasaport). Dupa ce li se efectuau analizele, barbatii primeau o bratara care le asigura accesul ‘la rand. Mai multi agenti de securitate au avut grija ca printre cei 1001 barbati selectati sa nu se strecoare altii care nu se trecusera pe lista sau nu cumva vreunul dintre participanti sa ‘doneze bratara de identificare.

Petrecere in cazi cu spuma

Dupa ‘maraton a avut loc o petrecere uriasa, la care au participat mii de persoane, care au platit, fiecare, cate 59 de dolari pentru a o cunoaste pe recordmena. Invitatii s-au distrat in cazi pline cu spuma sau cu sampanie, dupa cum ne-a relatat unul din producatorii evenimentului. Erin va porni in turneu in Statele Unite, alaturi de sotul ei, care a incurajat-o sa incerce sa doboare recordul mondial la facut sex in grup.

Urmărește-ne pe Google News