Au intrat in stalp in timp ce erau urmariti de politie

Un accident rutier produs in noaptea de luni spre marti pe Calea Grivitei, din Capitala, a declansat nu numai o ancheta obisnuita in astfel de cazuri, ci si una care vizeaza un echipaj de politie al Sectiei 3.

Totul a pornit de la o sesizare facuta telefonic la 112 in care era semnalata o spargere data de trei indivizi care, apoi, s-ar fi facut nevazuti la bordul unui Renault, de culoare inchisa. La scurt timp, un Renault albastru strabatea in mare viteza cateva strazi din zona Garii de Nord si isi incheia cursa in-fernala intr-un semafor pe care soferul nu l-a mai putut evita. Imediat dupa producerea accidentului in urma caruia doi barbati au fost raniti, s-a vehiculat ipoteza conform careia totul s-ar fi produs in timpul unei urmariri la care ar fi participat un echipaj al Sectiei 3. “Ancheta  va stabili exact cauzele accidentului”, ne-a declarat comisarul Christian Ciocan.   

Eleva ucisa in accident rutier, langa Herastrau

O plimbare de cateva ore pe aleile din Parcul Herastrau, din Capitala, s-a terminat, luni seara, in cel mai groaznic chip cu putinta pentru trei pustoaice care nu au mai mult de 13 ani.

Grabite probabil sa ajunga acasa, dar si distrate si neatente, copilele au iesit din parc si au tasnit direct in strada, printre masinile care rulau in viteza.
Au crezut ca, fara sa se asigure, pot sa traverseze in fuga Aleea Alexandru. Gestul copilaresc avea sa le coste enorm, pentru ca toate trei au fost izbite, ca niste popice, de o masina condusa de Cristinel S., in varsta de 27 de ani. Daca doua dintre fetite au avut avut zile si au scapat doar cu niste leziuni, prietena lor, in varsta de 13 ani, s-a stins dupa aproape o zi de agonie.  Ancheta este continuata de politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News