Soția și cele două fiice mai mici ale lui John Hunt au fost ucise într-un atac cu arbaleta, în casa lor.

Carol Hunt, în vârstă de 61 de ani, și copiii cuplului, Louise, în vârstă de 25 de ani, și Hannah, în vârstă de 28 de ani, au fost găsite cu răni grave în casa lor din Bushey, Hertfordshire, după ce vecinii au sunat la poliție și au anunțat că au auzit țipete. Cele trei au murit la scurt timp după ce paramedicii au ajuns la casa lor.

John Hunt, care transmitea marți pentru BBC de la hipodromul Lingfield Park, a fost chemat de urgență acasă. El mai are o fată, cel mai mare dintre cei trei copii pe care-i avea cu Carol.

Kyle Clifford, în vârstă de 26 de ani, presupusul ucigaș, a fost reținut miercuri seara în cimitirul Lavender Hill, aproape de casa sa din Enfield, nordul Londrei, în urma unei operațiuni uriașe de căutare.

Clifford, un fost soldat, despre care se crede că ar fi avut o relație cu Louise Hunt, a fost găsit de ofițeri înarmați în jurul orei 18:00. Poliția a spus că nu au fost trase focuri de armă, dar el a primit îngrijiri medicale, fiind găsit rănit.

Kyle Clifford

Într-o notă trimisă personalului BBC 5 Live după decese, radiodifuzorul a spus: „Veștile de astăzi despre familia lui John Hunt sunt cu totul devastatoare: gândurile noastre sunt la John și familia lui, în acest moment incredibil de dificil și îi vom oferi tot sprijinul pe care îl putem acorda”.

Detectivul Justine Jenkins a declarat: „Această anchetă se mișcă rapid. În urma unor cercetări ample, suspectul a fost găsit și nimeni altcineva nu este căutat în legătură cu ancheta, în acest moment”.

Fost soldat în Queens Dragon Guard, Clifford a părăsit armata în 2022 și a lucrat apoi ca gardian.

Urmărește-ne pe Google News