După mai bine de două luni de spitalizare la Bucureşti, pentru investigaţii, tratamente şi operaţii care să-l ajute să slăbească, unul dintre cei mai graşi suceveni, Valeriu Ţurcănaşu, s-a întors acasă, zilele trecute.
Acesta s-a externat din clinica privată Delta Hospital din Capitală, unde a suferit două intervenţii chirurgicale, care l-au scăpat de o parte din depozitele de grăsime. În ultimele luni, acesta a slăbit 65 de kilograme, dar idealul său este de a ajunge la 75, atât cât avea în tinereţe.
Valeriu urmează acum un regim alimentar strict, care presupune consumul unor substituţi de mâncare, practic nişte suplimente proteice lichide ca shake-uri, supe, fulgi de ovăz sau budincă. „Alimentele” pe care le înghite de patru ori pe zi, dimineaţa, la prânz, după-amiaza şi seara, înlătură senzaţia de foame şi evită tentaţia gustărilor. „Trebuie să ţin această dietă proteică până în jurul datei de 5 ianuarie. După aia, am voie să mănânc orice, carne, fructe şi legume, dar în cantităţi mici şi numai pasat. Timp de şase luni voi mânca normal, dar pasat. La fiecare trei luni trebuie să merg la Bucureşti, la control”, a declarat Ţurcănaşu.
 

Urmărește-ne pe Google News