Cand sculptezi in ciocolata, nu ai cum sa te plictisesti. Cel putin asa spune maestrul in arte culinare Silvian Miron, care in cei 27 de ani de cariera a sculptat tone de ciocolata si a modelat zeci de mii de inimioare, personaje de desene animate, fructe, flori si tot felul de obiecte  din ciocolata alba si neagra. Cea mai draga ii e sculptura regelui Carol, care cantareste 64 de kg. si i-a adus Medalia de aur la Olimpiada Gastronomiei din 2003. Cei interesati sa vada expozitia de sculpturi in ciocolata se pot duce la Targul de Francize, pana maine, 18 februarie, la Romexpo.


 

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI

Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro

Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.