Matilda Pascal-Cojocarita a slabit in ultima vreme in mod miraculos: 10 kg in doar 3 luni! Cum? Cunoscuta interpreta de muzica populara a adoptat o dieta care interzice amestecarea glucidelor cu lipidele (a pastelor fainoase cu carnea, de exemplu). Asadar, interpreta de muzica populara spune ca a renuntat de tot la paste si la paine, la dulciuri, cartofi, orez si chiar si la alcool.

“Eu am invatat ca daca vrei sa arati bine, nu trebuie sa mananci paine si dulciuri. Fructe insa ai voie, dar e bine sa le mananci inainte de masa cu o ora. Singurele pe care le poti consuma ca desert sunt zmeura si capsunile”, marturiseste  artista. Si se pare ca aceste trucuri au ajutat-o pe vedeta sa scape de surplusul de kilograme si sa atinga silueta dorita de atata vreme.

“In ce ma priveste, ca sa slabesc am mancat foarte multa carne, fara garnituri. Iar dimineata mi-am facut un obicei din a consuma doua mere sau un grepfrut, apoi o cafea, de preferinta slaba sau fara cofeina, cu indulcitor”, ne-a marturisit interpreta Matilda Pascal-Cojocarita.

Urmărește-ne pe Google News