Ion Oiţă, patronul restaurantului “La Cocoşatu”, unde erau preparaţi cei mai suculenţi şi mai gustoşi mici din Capitală, s-a spânzurat la 5 decembrie 2011 într- o anexă a localului, iar frâiele afacerii au fost preluate de unul dintre băieţii lui. Deşi se împlineşte un an de la dispariţia fulgerătoare a fostului om de afaceri, familia nu l-a uitat.
Chiar dacă este înmormântat la Străuleşti 2, cunoscut drept cimitirul săracilor, Ion Oiţă are unul dintre cele mai frumoase morminte. Pe crucea din marmură de la căpătâiul acestuia stă scris cu litere de mână “Regele micilor din România”. Numele localului l-a dat după partenerul lui de afaceri, nimeni altul decât Andrei Alexandru, zis “Cocoşatu”, grataragiul care învârte şi astăzi micii la vestitul restaurant bucureştean.


Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.