„Celor șase victime, cinci femei și un bărbat, li s-a acordat asistența medicală necesară la fața locului și au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate. Acestea sunt conștiente, au vârste cuprinse între 21 și 72 de ani și au suferit diferite traumatisme (traumatisme faciale, abdominale, toracice, la membre)”, a transmis ISU Brașov.

O echipă formată din polițiști rutieri și criminaliști a făcut cercetări în vederea lămuririi circumstanțelor și condițiilor în care s-a produs accidentul, informează site-ul de știri Brasov.net.

„Din păcate, în urma frânării puternice, mai multe persoane s-au dezechilibrat în salonul autobuzului și au suferit răniri. Ne pare rău pentru producerea acestui incident și facem din nou un apel către toți călătorii să se asigure de barele din interiorul autobuzelor și troleibuzelor în timpul deplasării”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei de transport public din Brașov, Silviu Ștefan.

La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje SMURD, trei ambulanţe SAJ şi o motocicletă SMURD.

FOTO: ISU Brașov

Urmărește-ne pe Google News