Accidentul de pe DN13, din județul Brașov, cu patru victime a fost provocat de un şofer chinez care a încercat să depăşească un TIR şi s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Doi chinezi şi doi români au ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, accidentul s-a petrecut în jurul orelor 11.00, pe DN13, la km 55+800m, iesirea din Pădurea Bogăţii spre Hoghiz, când un autoturism înmatriculat în Serbia, în care se aflau patru persoane  de naționalitate chineză a intrat în depăşirea unui autotren. Şoferul nu a reuşit să finalizeze depăşirea şi s-a ciocnit frontal cu un autovehicul care circula regulamentar din sens opus, potrivit sursei citate.

În urma impactului, doi chinezi şi doi români din maşina care circula regulamentar au fost răniţi şi transportaţi la spital.


Știrea inițială:

În cele două autoturisme se aflau opt persoane, însă doar patru au fost rănite, două rămânând încarcerate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stins incendii şi patru echipaje SMURD.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Cele două victime încarcerate au fost extrase, sunt policontuzionate, iar una dintre ele are fracturi la membrele superioare şi inferioare. Vor fi transportate la spital patru persoane“, a spus Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Braşov.

Circulaţia se desfășoară alternativ pe un singur fir până la finalizarea cercetărilor la faţa locului de către echipajele de poliţie.

Citește și: EXCLUSIV/Florin Buliga vrea, din spatele gratiilor, să reintre în afaceri cu medicamente. Criminalul de la Brașov a fost refuzat de vechii parteneri

Urmărește-ne pe Google News