„Astăzi, în jurul orei 15.54, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație în Pasajul Unirii, în care au fost implicate 3 autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat exclusiv pagube materiale”, a anunțat Brigada Rutieră.

Traficul a fost deviat temporar pe deasupra Pasajului Unirii, dinspre Universitate către Bd. Dimitrie Cantemir, fiind reluat ulterior în pasaj.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în pasaj. În imagini, se vede cum o mașină SUV cu benă intră cu viteză în pasaj și lovește violet două mașini.

Șoferii au fost testați au aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero și au fost indrumați la Biroul Accidente Ușoare pentru soluționarea accidentului.

„Pentru pagubele produse domeniului public, urmează a se întocmi un proces verbal de constatare, astfel încât cheltuielile aferente reparațiilor să fie suportate de către persoana ce va fi identificată ca fiind răspunzătoare de producerea accidentului rutier”, a anunțat Primăria Sectorului 4.

Urmărește-ne pe Google News


Reportajele și anchetele sunt mari consumatoare de timp și resurse. Din acest motiv, te invităm să susții munca jurnaliștilor printr-o donație. Aici găsești mai multe opțiuni prin care poți contribui la dezvoltarea altor materiale similare: libertatea.ro/sustine. Îți suntem recunoscători că ne citești și că ești alături de noi.