Accidentul a avut loc sâmbătă, 3 august, în jurul orei 14.00, în dreptul kilometrului 5 al șoselei A-356, lângă Casabermeja, și a fost provocat de viteza excesivă a șoferiței de 18 ani care conducea o mașină nouă și a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens, unde a lovit în plin mașina în care se aflau cele două românce.

Autoturismul condus de tânăra de 18 ani a ajuns pe contrasens. Foto: Consorcio Provincial de Bomberos de la Diputación de Málaga

Soțul uneia dintre ele, care se afla la volan, a murit și el pe loc, în vreme ce fiul de 18 ani al cuplului a fost grav rănit și transportat la spital. Autoritățile nu au comunicat naționalitatea bărbatului. În schimb, au spus că soția lui și o prietenă de familie, tot 47 de ani, rezidentă în Marea Britanie, s-au stins la locul impactului.


https://twitter.com/cpbmalaga/status/1819772205993001464?ref_src=twsrc%5Etfw 

În BMW-ul condus de tânăra de 18 ani, care abia își luase permisul, mai călătoreau două femei, 22 și 30 de ani, ambele rănite și transportate la spital.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul condus de tânăra de 18 ani, care abia își luase permis, care se îndrepta spre Casabermeja, a fost găsit pe sensul opus, iar mașina în care erau româncele, care mergea spre Colmenar, a fost proiectată peste parapet, căzând în gol câțiva metri.

Urmărește-ne pe Google News