1 feb. 2022 – Acum 3 ani
01-02-2022

Cum s-a produs accidentul cu șapte morți din județul Iași

În acest moment, autoritățile au în calcul două ipoteze: șoferul camionului a intrat în depășire într-o zonă cu vizibilitate redusă sau una dintre roțile camionului a explodat, iar așa acesta a ajuns pe contrasens.

Surse oficiale din anchetă au declarat pentru Libertatea că șoferul camionului se afla în depășire într-o zonă cu vizibilitate foarte redusă. Nu a reușit să revină pe sensul său, intrând în ambulanță și autoutilitară.

1 feb. 2022 – Acum 3 ani
01-02-2022

Starea echipajului de pe ambulanță

Singurii supraviețuitori ai acidentului sunt șoferul ambulanței, asistenta și femeia însărcinată. Șoferul a fost rănit, fiind acum la spital, în timp ce colega lui de echipaj „are un traumatism la picior”, potrivit Serviciului Județean d eAmbulanță Iași.

„Colegii sunt în investigații, au ajuns la spitalul de urgențe, doamna asistentă are un traumatism la picior. Inițial, ambulanțierul cât era sub adrenalină, nu a avut nimic, ulterior a acuzat dureri în zona toracelui și a abdomenului care necesită investigații suplimentare”, au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Iași.

Femeia însărcinată a fost transferată la Maternitatea Elena Doamna, unitate medicală suport-COVID, după ce un test rapid a arătat că acesta este infectată cu virusul.

Conform reprezentanților celor două spitale, aceasta este asistată de personalul medical și urmează să nască. Din prima evaluare, starea de sănătate este bună.

1 feb. 2022 – Acum 3 ani
01-02-2022

Cine e șoferul care ar fi provocat accidentul

Radu Andrei, șoferul autocamionului, care lovit camionul, dar și ambulanța pe un drum din Iași, avea 30 de ani și lucra la o firmă din județ. Tânărul se pregătea de nuntă și își cumpărase recent un teren în localitatea Dumești, scrie Ziarul de Iași.

Din primele date oferite de martori, șoferul în vârstă de 30 de ani, care merge pe sensul Iași-Târgu Frumos, a derapat în curbă, lovind ambulanța, în care se aflau o asistentă, o femeie însărcinată și șoferul. În urma impactului șapte persoane au murit, printre care și el. În prezent, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

1 feb. 2022 – Acum 3 ani
01-02-2022

Mesajul Ministerului de Interne: „Conduceți preventiv!”

În urma accidentului tragic din această dimineață Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj prin care le cere șoferilor să conducă preventiv.

„STOP! Este mult prea mult…demult este mult prea mult! În doar câteva secunde 7 persoane și-au pierdut viața! Vă rugăm insistent! Conduceți preventiv”, transmit reprezentanții MAI.

1 feb. 2022 – Acum 3 ani
01-02-2022

Ambulanța a evitat impactul în ultimul moment

Din primele informații, șoferul unui camion care merge pe sensul Iași-Târgu Frumos a deparat în curbă, lovind ambulanța, în care se aflau o asistentă, o femeie însărcinată și șoferul – singurii care au supraviețuit accidentului.

După acest impact, șoferula lovit o autoutilitara care circula regulamentar și în care se aflau șase muncitori. Toți și-au pierdut viața.

Șase victime se aflau în autoutilitară. Erau muncitori, care se îndreptau către Iași. Într-un comunicat, Inspectoratul de Poliție Iași a anunțat că mai multe echipaje continuă cercetările la fața locului.

1 feb. 2022 – Acum 3 ani
01-02-2022

Un camion, o ambulanță și o autoutilitară, implicate în accident

Motivul accidentului nu este încă clar. Cele trei vehicule s-au ciocnit, într-o curbă, în jurul orei 7.00. Ambulanța implicată în accident transporta spre spital o femeie însărcinată.

„Cele șase persoane din camionete au fost găsite inconștiente, iar la acest moment s-a declarat decesul. Cei trei din ambulanță, respectiv șoferul, asistenta și pacienta care era gravidă sunt în stare stabilă. Ulterior, un alt șofer a murit. Numărul final al persoanelor decedate este șapte”, a declarat Diana Cimpoeșu într-o intervenție la Digi24.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție.

„Apelul la 112 ne anunța înainte de ora 7 de un accident cu victime multiple. Implicate persoane din trei autovehicule, dintre care o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Iași. Au fost trimise inițial patru echipaje acolo, s-a suplimentat apoi cu încă trei. Mai mulți medici, mai mulți asistenți și paramedici”, a transmis medicul Diana Cimpoeșu.

Circulația este dirijată în prezent de polițiști care investighează cazul.

Urmărește-ne pe Google News