UPDATE: Şoferul care a provocat accidentul de vineri noaptea de pe strada 13 Decembrie din Braşov, în care o femeie a murit iar două persoane au fost rănite, băuse înainte de a se urca la volan. Femeia care a rămas încarcerată şi pe care paramedicii nu au reuşit să o mai salveze era soţia lui.

Teribilul accident, în care au fost implicate patru maşini, s-a petrecut în jurul orelor 22.30, când un conducator auto în vârstă de 40 ani din Braşov, care circula pe strada 13 Decembrie, nu ar fi acordat prioritate la intersecţia cu strada Nicolae Labiş şi s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 36 de ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Marin Ionuț. De asemenea, alte două autoturisme au fost avariate.

În urma impactului, soţia şoferului care a provocat accidentul a rămas încarcerată, iar la sosirea echipajelor SMURD, aceasta era inconştientă. Paramedicii au resuscitat-o minute în şir, însă femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Femeia avea 32 de ani. De asemenea, şoferul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Judeţean Braşov unde s-a constatat că băuse înainte de a se urca la volan, având o alcoolemie de 0,33 alcool în aerul pur expirat ca urmare a testarii cu aparatul etilotest.

Şoferul din cealaltă maşină a fost rănit uşor. Politiștii continuă cercetarile pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului şi dispunerea măsurilor legale.


La fata locului au intervenit o autospecială de descarcerare, una de stins incendii cu apă și spumă, 4 SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.
În urma accidentului, o femeie în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața. Alte trei persoane au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru îngrijiri.

Urmărește-ne pe Google News