Mașina condusă de o tânără de 26 de ani, care circula regulamentar, a fost aruncată în albia unui râu în urma impactului violent. Femeia din Galați a fost grav rănită, suferind un traumatism cranio-facial, și a fost salvată cu greu de echipajele de Pompieri și Descarcerare.

Autoturismul care a intrat pe contrasens, condus de un bărbat de 36 de ani din Iași, circula cu viteză excesivă și s-a răsturnat în urma impactului. Și șoferul vinovat a ajuns la spital.

Imaginile video surprind momentul accidentului.

„S-a stabilit că un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Ion Neculce, județul Iași, în timp ce se deplasa pe strada Tecuciului, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către centrul localității Matca, când a ajuns în zona unei unități de învățământ primar, pe un pod, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 26 de ani, din localitatea Matca, județul Galați”, a spus Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii au stabilit că nici gălățeanca de 26 de ani și nici șoferul din Iași, de 36 de ani, nu au consumat alcool sau substanțe interzise înainte să urce la volan. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește-ne pe Google News