UPDATE ora 19.20: Poliția Rutieră a transmis oficial că au fost 7 victime, iar accidentul a fost semnalat la numărul de urgență 112 în jurul orei 17.40.

„Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Pasajul Basarab dinspre Bd. Nicolae Titulescu, în dreptul bretelei de coborâre către Bd. Doina Cornea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit balustrada de protecție a pasajului. În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat pe o parte”, se arată în mesajul autorităților.

„Din eveniment a rezultat rănirea a șapte persoane care se aflau în autovehicul, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au adăugat polițiștii în comunicat.

UPDATE ora 19.10: Oficialii ISU au spus pentru Libertatea că este vorba despre 7 femei, adică șoferița și alte 6 pasagere, cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani. Toate erau în același autoturism, care s-a răsturnat.

„Două dintre persoane au ieșit singure, iar 5 au fost extrase de pompieri. Nu erau încarcerate, ci erau blocate. Toate persoanele erau conștiente”, au precizat reprezentanții ISU.

***

Știrea inițială: O maşină s-a răsturnat pe Podul Basarab din București, iar la faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri.

7 persoane au fost duse la spital, au precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere. „Din primele informații, a fost o autoaccidentare. Nu sunt persoane decedate, dar o persoană se pare că a fost rănită grav”, au declarat polițiștii rutieri pentru Libertatea.

Deocamdată se circulă doar pe ieşirea spre Şoseaua Grozăveşti.

Urmărește-ne pe Google News