Potrivit primelor informații oferite de autorități, șoferul a lovit un copac înainte de a ajunge în apă. Incidentul a avut loc în jurul orei 20:20, când polițiștii au fost alertați printr-un apel la 112.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, autoturismul se afla pe terenul ce deservește lacul din Paleu.

„Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au constatat că, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, în timp ce se aflau pe terenul din incinta locației care deservește balta privată, conducătorul autovehiculului ar fi lovit un copac, iar apoi autoturismul ar fi căzut în apele bălții”, a informat comisarul-șef Alina Fărcuța.

În mașină se aflau două persoane. Pasagerul a fost scos în siguranță de un martor al incidentului și nu a fost transportat la spital.

În schimb, șoferul, un bărbat din comuna Roșiori, nu a mai putut fi salvat. El a rămas încarcerat în vehicul și a fost declarat decedat la fața locului, după ce a fost extras de echipajele de salvare.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei. Cercetările sunt în curs de desfășurare sub coordonarea unui procuror, a mai transmis comisarul-șef Alina Fărcuța, potrivit sursei citate.

Urmărește-ne pe Google News