Din primele cercetări la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 77 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 49 de ani.

În urma coliziunii, șoferul de 77 de ani şi o femeie de 44 de ani au fost răniți.

La faţa locului a fost solicitat să intervină şi elicopterul SMURD, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Conform ISU, bărbatul de 77 de ani, descarcerat, se află în stop cardio-respirator, iar femeia a fost transportată la CPU Câmpina pentru îngrijiri medicale.

Şoferul de 49 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cauza leziunilor suferite, celălalt conducător auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând să îi fie recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

FOTO: Observatorul Prahovean

Urmărește-ne pe Google News