La un moment dat însă, i s-a făcut rău. Norocul acestuia, dar şi al celor din trafic, a fost că prietenul lui a reuşit controleze volanul şi să traga maşina pe dreapta, nu înainte de a atinge uşor o maşină parcată pe dreapta. Speriat, acesta a sunat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) care i-a acordat primul ajutor tânărului.

„La faţa locului am găsit un pacient care a suferit o criză comiţială. A fost stabilizat şi transportat la spital pentru mai multe investigaţii”, a precizat Daniela Amarande, medic în cadrul SJA.

Ajuns la spital, şoferul a fost diagnosticat cu epilepsie, aceasta fiind prima lui criză. Investigând mai îndeaproape, cadrele medicale i-au descoperit acestuia o folie cu patru pastile destinate creşterii potenţei, iar două dintre acestea fuseseră luate cu puţin timp înainte de a se porni spre Botoşani.

Potrivit farmaciştilor, respectivele pilule pot declanşa o criză comiţială în cazul în care nu se urmează un tratament specializat.

Urmărește-ne pe Google News