Accidentul s-a petrecut pe DN2, pe raza localității Bălcăuți și au fost implicate două autoturisme și un microbuz care transporta călători. Șoferii celor trei autovehicule au rămas încarcerați.

Șoferii celor două autoturisme erau în stop cardio-respirator și în ciuda manevrelor de resuscitare au fost declarați decedați la locul accidentului.

Celelalte victime, între care doi copii, cu diferite traumatisme, dar conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale la fața locului și, rând pe rând, au fost transportate la spitalele din Rădăuți și Suceava.

„Pe DN 2, în zona localităţii Calafindeşti, judeţul Suceava, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz de transport persoane”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare și 4 resurse medicale (două echipaje de prim-ajutor, ambulanța SMURD-TIM și 1 ATPVM), cu sprijinul a cinci echipaje SAJ.

Urmărește-ne pe Google News