Audierile care au avut loc, marţi, în dosarul accidentului din parcarea de lângă Parcul Pantelimon din Capitală, eveniment în care un băieţel a murit, iar sora sa a fost grav rănită, având un picior amputat, s-au încheiat.

Adolescentul de 17 ani şi fără permis de conducere care a provocat accidentul a dat declaraţii în faţa procurorilor, el susţinând că a pierdut controlul asupra direcţiei de mers din cauza unor denivelări de pe şosea, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Cel de-al doilea tânăr, în vârstă de 19 ani, care i-a încredinţat maşina minorului, a uzat de dreptul la tăcere, au precizat sursele citate.

Accidentul a avut loc în 28 iulie, în jurul orei 19:30, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon.

Un autoturism a lovit doi copii – un băiat de 9 ani şi o fetiţă de 7 ani, fraţi, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. Băiatul a murit pe loc, fata fiind transportată la spital.

Şoferul a fost prins după câteva ore, fiind un adolescent de 17 ani, fără permis de conducere. Ulterior, a fost identificat şi un tânăr de 19 ani, cu permis de conducere, dar care, au stabilit procurorii, era doar pasager în autoturism.

Urmărește-ne pe Google News