DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Achiziția celor 100 de tramvaie Astra de către Primăria București, anchetată de Parchetul European și de DNA. Reacția lui Nicușor Dan

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Berbukson   •   20.06.2024, 15:24

Nicușor dan prin toate fițele lui , a ratat finanțare europeană la greu, bazându-se pe ce au început vechile administrații. Mai mult primarii de sector au făcut treabă. Acum auzim că, de fapt , tramvaiele sunt neconforme, s-au depus garanții false. Stau și mă întreb: cum în alte orașe ( indiferent că sunt psd pnl sau chiar usr) s-au luat tramvaie noi fără probleme ( Galați, Iași, Brăila, Craiova, Cluj, Arad, Oradea, Timișoara) și la București numai belele? Și cine știe ce alte investiții a mai făcut nicusor, declarate pe fonduri europene dar în realitate de la buget? Tramvaiele astea, când e de bine sunt aduse de nicusor. Acum când sunt probleme, sunt aduse de firea. E puțin cam cusuta cu ață albă. Se știe clar că tramvaiele noi sunt cam 70 firea 30 nicusor. Doar autobuzele electrice ( apropo, chinezești turcești) și troleibuzele Solaris (măcar astea sunt mai bune deși spațiul interior e jalnic) sunt 100% nicusor. Sa se facă dreptate.

HOPAHPO   •   20.06.2024, 14:09

Aici au fost si parte de acel miliard de euro pe care Firea la imaprtit cu cei din PSD . Si mai a avut curaj sa condideze la primaria Capitalei . Acum o sa zica ca ea nu a stiut nimic si nici usturoi nu a mancat si nici gura nu ii miroase .. Cata fatarnicie .

Lucian1981   •   20.06.2024, 13:09

O grămadă de bani plătiți inutil din buzunarul contribuabilului, fapt datorat actelor de corupție la nivel înalt. Nu putem să absorbim fondurile europene nerambursabile nici măcar pentru o cauză importantă a bucureștenilor, așa cum este flota de tramvaie actuale, în care vara de topești de la căldură.

axxxor   •   20.06.2024, 12:43

Adica mai pe romaneste , toate tramvaiele Imperio Metropolitan din Bucuresti ,sunt platite din bani publici ,in loc sa fie achizitionate din fonduri europene . Minunat . Pierdem fonduri europene de miliarde pe banda rulanta . Presa ,cainele de paza al democratiei ,de ce arunca batista pe tambal de fiecare data cand mai pierdem niste sute de milioane sau miliarde alocate unor proiecte cand ar trebui sa fie head-line de fiecare data ? Sa fie ptr ca partidele au alocari din bugetul tarii a unor sume imense de la an la an ca buget de partid ,care au permis partidelor main stream cumpararea a peste 80% din presa ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close