Era în anul 2009. Mihaela se antrena pentru un număr dificil la eşarfe. O mică neatenţie a făcut ca tânăra să cadă de la o înălţime de câţiva metri şi să-şi fractureze mandibula.
A fost nevoită să stea pe bară mai bine de un an, dar nu a renunţat niciodată la ideea că va mai face ceea ce-i place. Pentru ea nu a însemnat sfârşitul carierei, ci mai degrabă un imbold pentru a se antrena mai bine şi pentru a deveni ceea ce este acum.
Un artist care, la fiecare acrobaţie pe care o execută, îi lasă fără suflare pe spectatorii care umplu sălile Circului. Mihaela a prins microbul circului pe când era doar o fetiţă. Mama ei, care lucrează de mai bine de 30 de ani la Circul Globus din Bucureşti, a dus-o la un spectacol când avea câţiva anişori.
De atunci nu a mai putut să stea departe de lumea fascinantă din arenă. Dintr- un copil care privea uimit la acrobaţii care executau numere dificile la înălţime a ajuns să fie ea acel artist care să primească aplauze la fiecare spectacol.

La început a dansat step

La început a dansat step în trupa unor renumiţi clovni muzicali, iar mai târziu s-a apucat de acrobaţii. Şi nu a renunţat nici până-n ziua de azi.
Tânăra, acum în vârstă de 25 de ani, face parte din trupa Almas şi poate fi văzută în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 15.00, în spectacolele Îngerii Albi şi Îngerii Albaştri din cadrul Galelor Circului ediţia a XIII-a.

Urmărește-ne pe Google News