CNBC a transmis că prețul acțiunilor companiei a fost la cel mai redus nivel intraday (n.red. – cumpărarea și vânzarea de active, dar numai pe parcursul unei singure zile) de când societatea care deține Truth Social a început să se tranzacționeze public ca DJT pe Nasdaq, scrie News.ro.

Evoluția acțiunilor companiei, în strânsă legătură cu viitorul politic al lui Donald Trump

Specialiștii economici susțin că investițiile în acţiunile Trump Media se află în strânsă legătură cu viitorul lui Donald Trump. Acestea sunt privite ca un mod de a prezice viitorul politic al lui Donald Trump.

Evoluția conglomeratului Trump Media depinde, cel puțin parțial, de evoluția și popularitatea candidatului republican la Casa Albă. Este de așteptat, susțin analiștii economici, ca societatea să aibă și în următoarea perioadă oscilații, în funcție de evenimentele care au loc.

Scăderea acţiunilor de miercuri semnalează faptul că o parte dintre susținătorii lui Trump nu sunt mulţumiți de ceea ce au văzut la dezbaterea din Philadelphia.

Analiștii politici, atât cei liberali, cât și cei conservatori au spus că Harris a părut mai pregătită, articulată şi mai echilibrată decât Trump.

Scăderea acțiunilor de la Trump Media a survenit la câteva ore după ce ele crescuseră cu 10% pe timpul zilei de marți, chiar înainte de dialogul cu vicepreședintele SUA. Ceea ce arată că susținătorii lui Trump au privit cu optimism dezbaterea dintre Kamala Harris și fostul președinte de la Casa Albă.

Donald Trump deţine aproape 57% din acțiunile companiei Trump Media. Participația era, la cota de miercuri dimineață, în valoare de aproape 1,8 miliarde de dolari.

Urmărește-ne pe Google News