DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Activiste ecologiste, condamnate la închisoare pentru că au stropit cu supă o pictură a lui Van Gogh. Tabloul a fost vandalizat din nou după decizia instanței

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

K476   •   29.09.2024, 17:07

Merita inchisoare pe viata, sa se gandeasca bine la ce au facut. La fel si talibanii care au distrus statuile antice si kmerii rosii si ai nostri care distrug monumente istorice.

Moshu65   •   28.09.2024, 12:32

In primul rand eu nu sunt de acord cu ce fac asa zisii aparatori ai climei si mediului. Daca ai ceva de zis, du-te in parlamentele statelor voastre sau la Bruxeles si protesteaza, dar nu distruge opere de arta care, odata distruse, nu mai pot fi recuperate. Ce crezi ca realizezi daca arunci cu diverse in opere de arta sau le mutilezi (statuile sau fantanile din Roma si alte parti)? Nu atragi decat oprobiul public, lumea nu va spune "bravo a facut bine, de maine nu vor mai circula avioane, nu vor mai circula masini,etc.". Ce lasa posteritatii astfel de oameni? Dupa mine vor fi cunoscuti ca distrugatorii culturii adevarate , fara nici un motiv. Cineva mai sus intreba "cu ce au venit la ***?" Cu mijloace de transport care utilizeza combustibili fosili, pai si atunci unde este motivul protestului?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

popav   •   28.09.2024, 09:29

Oamenii astia au sigur ceva la cap daca isi inchipuie ca intre fundamentele democratiei figureaza si dreptul la vandalism. Dupa ei ar trebui sa mancam numai frunze cazute deja si sa mergem (noi ceilalti, nu si ei) dezbracati, desculti si numai pe jos.

Anaximene   •   28.09.2024, 08:23

Cele mai bizare motivatii pt un gest incalificabil De unde rasar ciudații ăștia?

Mihaita_._   •   28.09.2024, 00:51

Ei vin la proteste cu balonul cu aer cald?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close