El a făcut marele anunț pe pagina lui de Instagram. De asemenea, amintește că este pentru prima dată în această ipostază și că este foarte recunoscător.

„Sunt atât de fericit pentru că a venit în sfârşit ziua în care voi găzdui Oscarurile”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram. Pe Twitter, organizatorii Premiilor Oscar i-au replicat imediat: „Și noi suntem! Bine ai venit în familie”, potrivit Mediafax.

În vârstă de 39 de ani, Kevin Hart a jucat în mai multe filme de succes, printre care Ride Along (2014) și Jumanji (2017). El îl succede pe vedeta TV Jimmy Kimmel, care a găzduit galele din 2017 și 2018.

De altfel, Kevin Hart se numără printre puținii prezentatori de culoare ai Premiilor Oscar, în istoria de 91 de ani a evenimentului. Alături de el au mai fost Chris Rock, Whoopi Goldberg și Sammy Davis Jr.

Numirea lui Kevin Hart vine în contextul în care Academia de Film din SUA, a fost criticată în ultimii ani pentru lipsa de diversitate.

Nominalizările la premiile Oscar de anul viitor vor fi anunțate pe 22 ianuarie.


CITEȘTE ȘI: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!


FOTO: EPA

Urmărește-ne pe Google News