Fostul președinte al SUA a apărut luni, pentru prima dată în public, după tentativa de asasinat, când a fost atins de un glonț la urechea dreaptă și rănit ușor, relatează Digi 24.

Luni seara, Trump a apărut la Convenția Națională Republicană având un bandaj mare peste urechea dreaptă, moment în care vedeta din Războiul Stelelor Mark Hamill, un cunoscut susținător al lui Biden, l-a ironizat într-un comentariu care a stârnit controverse pe rețeaua X, scrie Newsweek.

„Prima apariție a unui bandaj pentru ureche, ridicol de supradimensionat, aparent nu era necesar înainte de această seară”, a scris actorul pe X, publicând o fotografie a lui Trump bandajat la ureche.

Postarea are peste 3 milioane de vizualizări și mii de comentarii, unii criticându-l dur pe actor.

„Te-ai fi scăpat pe tine și ai fi plâns în poziție fetală, având nevoie de Serviciul Secret să te alinte cu o sticlă cu lapte, singura ta referință”, a scris un susținător al lui Donald Trump.

„Mark Hamill este un om mic, slab, plin de ură și furie” sau „Este atât de deprimant pe cât de șchiop este Luke Skywalker în viața reală”, au comentat alți internauți.

Alte persoane au fost însă de acord cu postarea actorului: „Ar trebui să credem că urechea lui a primit o lovitură de la un AR-15”, a scris altcineva.

Nu este prima dată când actorul îl critică pe fostul președinte al SUA.

Pe 9 aprilie, el a spus că va vota pentru Biden la alegerile din 2024. În mai, el a postat o serie de mesaje politice pro-Biden și anti-Trump care păreau să fie pregătite pentru 4 mai – o ocazie specială pentru fanii seriei Războiul Stelelor.

Interpretul personajului Luke Skywalker, în vârstă de 72 de ani, care a fost primit la Casa Albă, cu o zi înainte de Star Wars Day, pentru a-şi reitera susţinerea faţă de Joe Biden în alegerile prezidenţiale, l-a întrebat pe liderul american dacă-i poate spune „Joe-Bi-Wan Kenobi”, după ce acesta i-a cerut să-i spună „Joe”.

FOTO: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News