Cei care se află acum în preajma Nikitei susţin că, pentru aceasta, necazurile au început în momentul în care poliţiştii din Malaga i-au bătut la uşă şi au săltat- o din locuinţa în care stătea cu chirie. “Cineva, posibil chiar soţul ei, a reclamat-o că şi-ar fi altoit fetiţa de nici doi ani în public, de mai multe ori. Există martori, că altfel nu veneau s-o aresteze”, ne-au povestit sursele noastre. După 72 de ore în care a fost chiriaşa arestului Comisariatului Poliţiei din Malaga, unde a fost interogată, Nikita a “aterizat”, culmea!, într-un centru secret pentru femei maltratate.

Nu vrea să mai vină în România

“Vrea să se apere. Zice, probabil, că e bătută de soţ. Numai aşa poate să-şi recupereze copilul, care i-a fost luat. Vineri (n.r. – 7 ianuarie) a fost audiată de judecătorul care se ocupă de caz. Peste câteva zile va avea un nou termen în care va trebui să-l convingă pe magistrat că este nevinovată. Aici, în Spania, legile care protejează mama şi copilul sunt foarte drastice. Cine îşi bate soţia sau copilul poate ajunge la închisoare”, au adăugat aceleaşi surse.

Legat de această situaţie, Nikita ne-a declarat ieri telefonic: “Am stat 72 de ore în puşcărie pe nedrept! Am fost maltratată de poliţişti! Mi-au dat drumul, deoarece nu am avut antecedente penale! Nu vreau să vin în România, că nu am ce face acolo. Aici e oricum un trai mai bun! Abia aştept să-mi văd copilul”.

Urmărește-ne pe Google News