L-a atacat pe Alexandru Tudor

Porumboiu e deranjat şi de maniera de arbitraj a brigăzii lui Alexandru Tudor: “M-am dus la pauză să văd dacă nu e cumva sosia lui. L-am tras de bărbiţă, credeam că s-a deghizat. Dacă nu erau jocuri de culise, aveam 20 de puncte în faţa celor de la CFR Cluj!”. Totuşi, la 1-1, Tudor a refuzat un penalty oaspeţilor.

Chiajna, victorie lejeră

Victoria cu 2-0 a Concordiei Chiajna, pe teren propriu, cu Ceahlăul ridică unele semne de întrebare. Oaspeţii au”dormit” pe teren tot meciul, încercând, parcă să „protejeze” poarta ilfovenilor, pentru ca, pe final, să cedeze, suspect de uşor, în două rânduri. Meciul s-a întrerupt în minutul 88 din cauza unei pene de curent, care a fost remediată în 10 minute, datorită generatorului de rezervă.

Succes previzibil la Ploieşti?

Petrolul a învins, cu 2-0, „acasă”, pe FC Braşov, dar victoria prahovenilor a fost pusă sub semnul îndoielii. Conform Prosport, un fotbalist de la FC Braşov ar fi declarat, după meci: „Fotbaliştii din club mi-au spus că oamenii din conducere îl bănuiesc pe Şumudică de lucruri necurate. Sunt şi câţiva jucători vizaţi, aduşi de el. Nimeni nu înţelege de ce l-a scos pe Buga”.

Urmărește-ne pe Google News