Vedeta postului Acasa, Adela Popescu, marturiseste ca nu se pricepe la gatit. In ceea ce priveste preferintele sale culinare, nu este deloc mofturoasa: mananca orice, preferatele sale fiind preparatele condimentate si fructele de mare.
Chiar daca a recunoscut ca nu e o bucatareasa innascuta, gazda emisiunii ‘In al 9-lea cer, de la Acasa, stie sa prepare lucruri simple, precum cartofii cu usturoi, asa cum a invatat-o mama ei: se taie cartofii rondele, se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare. Separat, se taie marunt 4 catei de usturoi care se adauga in apa in care sunt cartofii. Dupa ce fierb, se scurge apa si pe deasupra se presara patrunjel din plin.
Se „topeste” dupa dulciurile de casa
‘Nu pot renunta la carne. De asemenea, fructele de mare imi plac la nebunie. Dar si mamaliga si sushi sunt pe gustul meu, spune Adela. Vedeta nu e deloc pretentioasa in ceea ce priveste aspectul mancarii din farfurie. Desi, ca orice femeie, are grija de silueta ei, frumoasa blonda nu poate renunta la dulcuri, mai ales la cele facute in casa.