Cu doar câteva zile înainte de premiera serialului “Aniela”, care va avea loc luni, la ora 20.30, la Acasă TV şi la Cinema Pro, filmările sunt în toi la Buftea. Actori precum Adela Popescu, Gheorghe Dinică sau Dan Condurache lucrează la prima producţie românească de epocă.

Peste 1.000 de piese vestimentare create de designerii Radu Mada şi Adriana Popa, 96 de decoruri interioare, precum şi “Uliţa Mare”, o zonă construită de arhitecţi în aşa fel încât să reînvie anii uitaţi ai perioadei La Belle Epoque îşi dau concursul pentru realizarea unui serial cum nu a mai existat în România.

Mulţi dintre actori s-au îndrăgostit deja de personajele pe care le joacă şi spun că şi-ar fi dorit să trăiască la începutul secolului trecut.


“Îmi place corsetul ăsta, pentru că-mi face o talie foarte subţire. Şi încălţămintea e minunată, mi-am comandat o pereche de pantofi precum aceştia, pentru că sunt şi acum la modă. Mi-ar fi plăcut să trăiesc în 1900”, ne-a povestit Adela Popescu, într-o pauză de lucru.

Actriţa filmează 14 ore pe zi, dintre care două-trei ore îi ocupă numai machiajul, coafatul şi îmbrăcatul. “Merită. Sunt sigură că telespectatorii vor avea o surpriză frumoasă”, ne-a mai spus Adela.

Urmărește-ne pe Google News